Ondernemen is allesbehalve solistisch werk. Dat geldt voor ons net zo goed als voor u. We werken dan ook intensief samen met onze opdrachtgevers, met belangenorganisaties, zoals die voor het MKB, en met accountants. Dankzij die samenwerking kunnen wij bedrijfsmakelaardij als een volwaardig specialisme in de markt te zetten.

Bernheze makelaars: net zo ondernemend als u!

Onze ondernemende aanpak heeft succes. In de afgelopen jaren hebben wij een interessante portefeuille in een breed werkgebied opgebouwd. Een groot aantal bedrijven mogen wij tot onze vaste opdrachtgevers rekenen. Onder hen bevinden zich zowel lokale MKB-ers als bekende, landelijke winkelketens.

Certificering makelaars & taxateurs

Onze bedrijfsmakelaars zijn ingeschreven bij de NVM, afdeling bedrijven. Onze opdrachtgevers hebben dus te maken met een goed opgeleide en ervaren bedrijfsmakelaar. Niet de woningmakelaar die de bedrijfsmakelaardij er even bij doet!

Onze taxateurs zijn ingeschreven bij het NRVT en dragen de titel (RT) achter hun naam. Jaarlijks bijscholing zorgt ervoor dat we beschikken over actuele vak- en marktkennis en daardoor professionele, goed onderbouwde taxaties kunnen uitbrengen. Kwaliteit, integriteit en deskundigheid zijn de speerpunten van onze makelaars & taxateurs.

Onze bedrijfsmatige taxateurs zijn ingeschreven in de kamers:

Bedrijfsmatig Vastgoed | Groot Zakelijk Vastgoed | Landelijk en Agrarisch Vastgoed